Normal view MARC view ISBD view

ISO 22000, HACCP et sécurité des aliments - Recommandations, outils,FAQ et retours de terrain -/ / BLANC Didier [ Livre]

Main Author: BLANC,, DidierPublication: AfnorISBN: 978-2-12-465198-6.Subject - Topical Name: Biologie
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Status Date due
 Livre Livre Bibliothèque de la Faculté des Sciences Ben M’Sick
Rez de chaussee
577.4 (Browse shelf) Available
 Livre Livre Bibliothèque de la Faculté des Sciences Ben M’Sick
Rez de chaussee
577.4 (Browse shelf) Available
 Livre Livre Bibliothèque de la Faculté des Sciences Ben M’Sick
Rez de chaussee
577.4 (Browse shelf) Available
 Livre Livre Bibliothèque de la Faculté des Sciences Ben M’Sick
Rez de chaussee
577.4 (Browse shelf) Available

ECOLOGIE

27932

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

© tous droits réservés 2023 | Bibliothèque Universitaire Mohamed Sekkat
Site web http://bums.univh2c.ma/
E-mail : bibliosekkat@univh2c.ma
Tél : +212 666 036 169 / 666 035 560

Powered by Koha